Η Λιβαδειά τίμησε την προσφορά του αείμνηστου Προέδρου του Λεβαδειακού, Μιχάλη Σκλαπάνη

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ΄΄Λάμπρος Κατσώνης΄΄ φιλικός αγώνας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού ΠΑΕ, εις μνήμην του αείμνηστου Προέδρου της ομάδας, Μιχάλη Σκλαπάνη.

Η πρωτοβουλία για την διεξαγωγή του αγώνα ανήκει στο Δ.Σ. των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού, οι οποίοι προσπάθησαν να καλέσουν όλους τους συμπαίκτες τους και κυρίως όσους είχαν αγωνιστεί στην ομάδα κατά το διάστημα προεδρίας του αείμνηστου Μιχάλη Σκλαπάνη.

Η συμμετοχή τόσο των παλαίμαχων αθλητών, όσο και των φιλάθλων σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή μνήμης και τιμής, εκτός ότι πρόσφερε συγκινητικές μνήμες σε όλη την Βοιωτία, συνέβαλλε και στην οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, καθώς τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων διατέθηκαν σε αυτό.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων, της Π.Ε. Βοιωτίας και της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας τόνισε ότι ο Μιχάλης Σκλαπάνης ήταν και παραμένει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του Λεβαδειακού, αλλά και της πόλης και ανέφερε ότι τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν ελάχιστη ένδειξη τιμής απέναντι στην πολυετή προσφορά του στο κόσμο του ποδοσφαίρου.

Σχετικά